Hillerstorps Schakt AB är ett entreprenadföretag med stor bredd.

Vi åtar oss arbeten inom kabel-, energi- och markentreprenader som till exempel anläggning och installation av jordvärme, läggning av kabel samt små och stora markentreprenader.

Kontakta oss

Lediga jobb

För att kunna tillgodose alla våra kunders behov på bästa sätt strävar vi mot att ha en så komplett organisation som möjligt.
Som anställd hos oss får du ett spännande jobb i ett expansivt företag. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du som medarbetare får förutsättningarna för att göra ett bra jobb, trivas och må bra.
Bli en del av Hillerstorps Schakt och följ med i vår utveckling.

Anläggningsarbetare och grävmaskinister till Hillerstorps Schakt AB

Plats: Hillerstorp, Värnamo, Jönköping
Omfattning: Heltid

Hillerstorps Schakt AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder unika lösningar inom mark-, anläggning- och kabelbranschen. Tillsammans med erfarna, kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål.

Vi behöver nu stärka upp laget ytterligare och söker fler duktiga anläggningsarbetare och grävmaskinister.

Som anställd på Hillerstorps Schakt blir du en del av ett härligt gäng med stort engagemang. Du erbjuds plats i en organisation med goda värderingar, kvalitétstänk och kreativitet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i olika projekt tillsammans med våra arbetsledare, andra markarbetare och maskinförare.
Du kommer arbeta i varierande projekt som omfattar olika typer av anläggningsarbeten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat VA-arbeten, rörläggning, sten/plattsättning samt förberedande markarbeten.

Profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och gillar att arbeta fysiskt. Du har med fördel erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området.
Viktiga egenskaper för att trivas hos oss är att du har ett eget driv och bidrar till en god samarbetsförmåga samt har ett kvalitétstänk.

B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav.
Grävmaskinsutbildning.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vid frågor, ring eller maila Robert Borsved, VD

robert@hschakt.se
070-324 25 54

Sök jobbet

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan Maila in din ansökan till: robert@hschakt.se eller ring 070-3242554.

Spontanansökan

Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan och skriva vad du är intresserad av för typ av arbete.
Vi är alltid i behov av duktiga medarbetare till vår verksamhet så tveka inte att skicka in en spontanansökan.

Skicka ansökan till:
robert@hschakt.se